Adunarea în Limba Româna pe internet

Dragi fraţi şi surori,
Ne
bucurăm mult că în aceste timpuri dificile prin care trecem, Domnul ne dă ocazia să ne adunăm împreună prin intermediul internetului pentru a ne împărtăşi împreună din Cuvântul Lui, şi a studia împreună Scripturile asemenea fraţilor din Bereea Fapte 17:11.

Pentru a participa la adunare, va rugăm să intraţi pe linkul de mai jos:  (FOLOSIŢI INTERNET EXPLORER, nu CHROME sau FIREFOX)
http://adevarprezent.adobeconnect.com/adunare

Întrebările pentru adunarea următoare

Exista ceva ce se indeplineste in timpul nostru din cuvintele spuse de inger in Apocalipsa 18:21-23?
Apocalipsa 18:4: "Apoi am auzit din cer un alt glas, care zicea: "Ieşiţi din mijlocul ei, poporul Meu, ca să nu fiţi părtaşi la păcatele ei şi să nu fiţi loviţi cu urgiile ei!"
Întrebare este ,dacă în Babilon nu se face nici o lucrare cum se spune în Apoc. 18:21-23 sau cum se spune în Matei 24:28 Oriunde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii.
Dacă în Babilon nu se mai fac aceste lucruri, atunci întrebarea este cine i-au făcut pe aceia poporul Domnului ,cum de ei sunt numiți poporul Domnului dacă ei sunt încă în Babilon, dacă nu se face nici o lucrare în Babilon cum reușesc să devină poporul Domnului. Deci ei sunt deja poporul Domnului, nu după ce ies din Babilon devin poporul Domnului. De ce Domnul îi numește poporul Lui dacă ei nu au adevărul prezent clar nu se dezvoltă în Babilon.
Cine îi face poporul Domnului dacă ei nu au scrierile Fr. Russel nu cunosc adevărul prezent mai clar.

Ce referinte scripturale avem ca la invierea omenirii in viitor nu se vor naste copii?

Din Iacov 2:13: "Căci judecata este fără milă pentru cel ce n-a avut milă; dar mila biruiește judecata."
1 La cine se referă când spune căci judecata este fără milă pentru cel ce n-a avut milă?
2 Când mila biruiește judecata ?
3. În care situații, în ce momente mila biruiește judecata, și față de cine mila biruiește judecata.