Adunarea în Limba Româna pe internet

Dragi fraţi şi surori,
Ne
bucurăm mult că în aceste timpuri dificile prin care trecem, Domnul ne dă ocazia să ne adunăm împreună prin intermediul internetului pentru a ne împărtăşi împreună din Cuvântul Lui, şi a studia împreună Scripturile asemenea fraţilor din Bereea Fapte 17:11.

Pentru a participa la adunare, va rugăm să intraţi pe linkul de mai jos:  (FOLOSIŢI INTERNET EXPLORER, nu CHROME sau FIREFOX)
http://adevarprezent.adobeconnect.com/adunare

Întrebările pentru adunarea următoare

Isaia 13 - 12,13 , 14 Vor fi oamenii asa de rari ? Vor avea totul din abundenta ? Intoarcerea , se refera numai la Poporul lui Izrael sau si la fiecare popor aflat aproape in fiecare dintre natiuni ?Cum se poate intelege ?

Psalmul 46 : 4 , 5 in comparatie cu Apoc.20 : 7 la 9 La cine se poate referii Tabara sfintilor ? Dar Cetatea ?Cum se armonizeaza ?

Ps. 47 : 1 la 9 Despre ce trimbita este vorba In versetul 5? La cine se refera Domnitorii popoarelor care se vor aduna cu Poporul Dumnezeului lui Avraam? Cind va avea loc aceasta?

Ps. 42 - 5 si 6 Se arata despre Sufletul din interiorul meu care geme. Traducerea este exacta sau inexacta? Cum intelegem aceasta?

Exod.14 : 10 - 14 Se poate ca acei Egipteni inecati in Marea Rosie, sa nu mai fie vazuti niciodata, sa nu mai aiba parte de Inviere, sau ce lectie sa invatam din Versetul 13?

Face biserica parte din jetfa pentru pacat?
a. Ce inseamna expresia jerfa pentru pacat?
b. Care este diferenta intre jerfa pentru pacat si rascumparare?
c. Daca clasa bisericii face parte din jerfa pentru pacat, care sunt scripturile care suporta acest gand?